Verzending & retourneren

Verzendkosten

We berekenen over onze producten verzendkosten. Retourzendingen zijn niet kosteloos.

Snelle levering
Bestellingen geplaatst en betaald voor 14:00 uur worden in principe de volgende werkdag bezorgd. Wanneer je de producten in het weekend besteld en betaald, worden ze doorgaans de dinsdag daarop volgend bezorgd. Indien er sprake is van een uitzondering op deze snelle levering, en er een langere levertijd geldt, dan staat dit duidelijk bij het product vermeld.

Logistieke partner
De verzending in Nederland wordt verzorgd door Post NL. Zodra je bestelling verzonden wordt, sturen we je een emailbevestiging.

Bezorging
De bezorger van PostNL biedt het pakket aan op het afleveradres. Wanneer je niet thuis bent, zal de pakketbezorger het pakket de volgende werkdag of op zaterdag nogmaals aanbieden. Mocht je de bestelling ook dan niet aan kunnen nemen, dan ontvang je een kennisgeving van PostNL. Hierop staat waar je het pakket kunt ophalen (dat kan zijn op het dichtstbijzijnde postkantoor of bij je buren).

Retourneren
Voldoet je aankoop niet helemaal aan je verwachtingen? In dat geval kun je de bestelde goederen binnen 7 dagen na levering aan ons retourneren wanneer ze ongebruikt, compleet en onbeschadigd zijn.

De kosten voor retourzending komen voor je eigen rekening. De kosten voor verzending binnen Nederland door PostNL bedragen momenteel € 6,75*

Wij hanteren een eenvoudige retourprocedure. Na ontvangst van het pakket en het ingevulde retourformulier betalen wij het aankoopbedrag minus de verzendkosten zo spoedig mogelijk (maar in ieder geval binnen veertien dagen) aan je terug.

* Dit is de prijs voor retourzending op 18 september 2013. De prijs kan fluctueren. Kijk voor de actuele prijs op de website van PostNL.